Een nieuwe cv-ketel?

Een comfortabele en warme woning, een heerlijk warme douche. Dit alles stuurt jouw cv-ketel aan. Je bent bij ons op het juiste adres voor advies en uitvoering voor het vervangen van de cv-ketel. Wil je een ketel kopen of huren? Wij adviseren je graag. Jouw wensen staan hierin centraal.

Wij zoeken samen naar een cv-ketel die bij jouw wensen en persoonlijke situatie past. De installatie zal door onze mensen vakkundig worden uitgevoerd en ook voor het onderhoud van jouw cv ben je bij ons aan het juiste adres.

CV-ketel kopen

Wil je direct een vrijblijvende online offerte aanvragen? Dat kan! Met onze offertetool kun je eenvoudig een offerte op maat aanvragen.

Wij zullen na ontvangst van de aanvraag contact met je opnemen om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Op basis van deze gegevens zullen wij je een vrijblijvende offerte op maat aanbieden.

En heb je een nieuwe cv-ketel aangeschaft, dan is periodiek onderhoud ook iets waar je aan moet denken. Bij ons zit je niet vast aan een onderhoudscontracten, maar wij hebben ervoor gekozen onze klanten eens per jaar door middel van een mailing te wijzen op het cv-onderhoud. Je kunt je hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

CV-ketel huren

Dat kan rechtstreeks bij Nefit Bosch!

Geen kleine lettertjes. Een transparant contract. Voor een vast bedrag per maand zit je er warmpjes bij.

De 5 voordelen van huren:

  • Geen grote investering ineens
  • Vast laag maandbedrag
  • Installatie, onderhoud en reparaties inbegrepen
  • Advies op maat
  • Inclusief thermostaat bij de cv-ketel

Wil je een vrijblijvende offerte op maat voor een huurketel, rechtstreeks bij Nefit? Dat kan!