Service en Onderhoud

Storing?

Soms kun je een storing aan jouw cv-installatie zelf oplossen door het bijvullen van de CV ketel en/of ontluchten van jouw verwarming. Je kunt uiteraard ook contact met ons op nemen. Wij streven er naar jouw storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Bel je buiten kantooruren? Volg dan de instructies op ons voicemailbericht.

CV Onderhoud: Veilig, maar ook goed voor jouw portemonnee!

Geen abonnementskosten of contract waar je aan vast zit! Het najaar is hèt moment om je CV ketel te laten controleren! De temperaturen dalen en dan is een goedwerkende en veilige CV installatie een must. Het is verstandig om je CV ketel jaarlijks of minstens een keer per 2 jaar na te kijken, afhankelijk van de leeftijd van de cv-ketel. Het regelmatig controleren van jouw CV ketel is niet alleen veilig, maar ook nog zuiniger.

Bij veel instanties kun je onderhoudscontracten afsluiten, maar bij ons is dat niet nodig. Dit zal je uiteindelijk veel kosten besparen! Je betaalt voor een onderhoudsbeurt van een gesloten stooktoestel € 60,00 incl. BTW en exclusief de eventueel te vervangen onderdelen en meer uren.

Hoe maak je een afspraak?

Telefonisch: Je belt voor een afspraak. We maken in overleg met jou een afspraak. We kunnen mogelijk vragen naar de gegevens van jouw huidige CV-ketel.

Contactformulier: Je vult het contactformulier in.

Voorwaarden:

  • De CV-ketel moet goed bereikbaar zijn.
  • Prijs is exclusief meerwerk en onderdelen.
  • Prijs is per gesloten stooktoestel tot maximaal 45 kw.
  • Voor een correcte uitvoering van het onderhoud kan het soms onvermijdelijk zijn dat bepaalde onderdelen, zoals een pakking bijvoorbeeld, sneuvelen. Deze onderdelen zullen wel in rekening gebracht worden.

Buiten een straal van 25 kilometer van ons adres, zullen er voorrijtarieven in rekening worden gebracht.