Wij zijn Primagaz dealer

Primagaz heeft een uitgebreid assortiment.

Waar je de gasflessen ook voor gebruikt, Primagaz heeft altijd een geschikte fles. Of het nou is om te barbecueën, om te koken in de caravan of camper of voor het verwarmen van jouw (vakantie-) woning. Primagaz biedt je lichtgewicht gasflessen om te gebruiken in en rond het huis of bij het kamperen. Robuuste gasflessen met meer inhoud. De lichtgewicht EasyBlue-gasflessen zijn niet alleen even licht als kunststof gasflessen, ze hebben ook de veiligheidseigenschappen van staal en worden geleverd met biopropaan.

Van de EasyBlue PLUS 6 KG en de EasyBlue XL van 9,5 KG hebben wij standaard een aantal op voorraad staan.

Biopropaangasfles 6 kg

Klein. Licht. Superhandig. Easy. De EasyBlue PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en is met een glashelder statiegeldsysteem leverbaar.

De Primagaz EasyBlue PLUS is gevuld met 6 kg biopropaan. Deze blauwe gasfles is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze net zo licht is als kunststof flessen, maar dan met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog makkelijker om te dragen.

Deze lichtgewicht gasfles is ideaal voor gebruik op de camping, in de keuken of voor een gasbarbecue. Meer gas nodig? Dan is er ook de EasyBlue XL met 9,5 kg biopropaan.

Het statiegeld voor de Primagaz EasyBlue PLUS bedraagt € 25,=. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een dealer. Voor de vulling betaal je € 24,95 incl. BTW (advies verkoopprijs)

Aansluiting:DIN
Gebruikstemperatuur:-45 °C tot +50 °C
Inhoud:6 kg biopropaan
Afmetingen:H 48,8 cm / ⌀ 24,6 cm
Kleur fles:Blauw
Materiaal:Staal

Biopropaangasfles 9,5 kg

Lichtgewicht staal. Compact. Winterproof. Easy. De EasyBlue XL is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en is met een glashelder statiegeldsysteem leverbaar.

De Primagaz EasyBlue XL is gevuld met 9,5 kg biopropaan. Deze blauwe gasfles is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze net zo licht is als kunststof flessen, maar dan met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de fles nog makkelijker om te dragen.

Deze lichtgewicht gasfles is ideaal voor gebruik op de camping, in de keuken of voor een gasbarbecue. Zoekt u een kleinere gasfles met biopropaan? Dan is er de EasyBlue PLUS met 6 kg biopropaan.

Het statiegeld voor de Primagaz EasyBlue XL bedraagt € 35,=. Je krijgt dit geld terug wanneer je de fles inlevert bij een dealer. Voor de vulling betaal je € 34,75 incl. BTW (advies verkoopprijs)

Aansluiting:DIN
Gebruikstemperatuur:-45 °C tot +50 °C
Inhoud:9,5 kg biopropaan
Afmetingen:H 55 cm / ⌀ 30 cm
Kleur fles:Blauw
Materiaal:Staal

Primagaz EasyBlue inhoudsmeter-app

De inhoud van de Primagaz EasyBlue-gasflessen kun je meten met de handige Primagaz EasyBlue inhoudsmeter-app. Elke gasfles wordt vóór, tijdens en na het vullen gecontroleerd, zodat ze voldoet aan alle veiligheidseisen. Met de EasyBlue XL-gasfles van Primagaz ben je dan ook zeker van een veilige gasfles met een vulling van uitstekende kwaliteit.

Download de gratis PrimaGaz EasyBlue™ app in de App Store en op Google Play.

Meer informatie is te vinden op de site van Primagaz.